Onderhoudsmaterialen

Goed onderhoud begint bij goed materiaal. Hiervoor bent u bij Bijdorp Tennis aan het juiste adres.

 

Om uw tennisbanen speelklaar te maken hebben wij de juiste onderhoudsmaterialen voor u. Naast het professionele onderhoud van uw tennisbanen is het van belang dat u ze zelf regelmatig de tennisbanen onderhoudt om een goede conditie van de banen veilig te stellen. Een gravelbaan dient bijvoorbeeld regelmatig geveegd te worden, zodat de gravel goed verdeeld blijft over de gehele tennisbaan en een kunstgrasbaan dient u vrij te houden van bladeren en vuil om te voorkomen dat deze de waterdoorlatendheid van de baan verminderen. Op de webshop van Bijdorp Tennis vindt u alles wat u zoekt voor een goed onderhouden tennisbaan.

 

Wilt u meer weten over de onderhoudsmaterialen, neem gerust contact met ons op (06-50504422).

Shop onze producten

De Losser-methode is zeer geschikt voor het onderhouden van gravelbanen. Het grote voordeel van deze methode zit vooral in de speciaal ontwikkelde apparatuur die de werkzaamheden nagenoeg volledig mechaniseren.
De KNLTB heeft deze methode de afgelopen jaren met zeer veel interesse gevolgd en is inmiddels overtuigd van de kwaliteit van deze methode en de te behalen winst. De resultaten zijn veel beter dan bij handmatig onderhoud. Daarom heeft de bond de Losser-methode aangewezen als de (op dit moment) meest gewenste methode voor het onderhoud van gravelbanen. Voor de tennissport is het behoud en de aanleg van gravelbanen van groot belang en met deze methode is het onderhoud makkelijker, sneller en efficiënter geworden.

 

Bekijk producten