Winddoeken

WINDSCHERMEN, WINDDOEKEN EN TENNISDOEKEN

Bijdorp tennis is al meer dan 25 jaar leverancier van bedrukte en onbedrukte winddoeken/tennisdoeken. Wij leveren aan meer dan 250 sportverenigingen in Nederland en België.

Neem voor vragen, mogelijkheden en prijzen van bedrukking vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om samen met u een mooi ontwerp te maken.

Kwaliteit

Onze winddoeken zijn van uitstekende west-europese kwaliteit (meer dan 25 jaar onze vaste leverancier). Alle doeken zijn verstevigd met een dubbele omslag, rondom voorzien van RVS ogen en worden geleverd met haken voor de montage.

3 verschillende kwaliteiten: Promo, classic, Tournier

Maten en kleuren

Een winddoek is te verkrijgen in verschillende kleuren en maten.

Standaardmaten: 6 meter (halve breedte speelveld), 12 meter (breedte speelveld), 17/18 meter (breedte speelveld inclusief uitlopen).

Afwijkende maken zijn uiteraard ook leverbaar.

*kleuren op afbeeldingen kunnen afwijken

Bedrukking

Wij onderscheiden ons door de kwaliteit, maatvastheid en met name onze speciale bedrukkingtechniek (handmatig) van de windschermen. Hierdoor is leesbaarheid van de opdruk perfect en zorgt ervoor dat de bedrukking vele malen langer zichtbaar blijft. Uiteraard voldoen onze windschermen aan de KNLTB eisen. Bijdrop Tennis adviseert u hierbij.

Bevestiging

Bevestig de karabijnhaak correct in de spandraad en niet in het hekwerk om schade aan het doek en de bedrukking, door klapperen van het doek, te voorkomen.

Bestel je winddoek snel en wel!
Vul het formulier in en wij zullen zo snel mogelijk een gepaste offerte opsturen.

*kleuren op afbeeldingen kunnen afwijken